Saltar al contenido
Detecta.cat | Detectius Privats

Infidelitats de parella

investigar infidelitat de parella

És cert que les investigacions sobre infidelitats de parella és un servei força habitual pels detectius privats.

I és curiós veure que, quan un client recorre a nosaltres per resoldre o saber si la seva parella l’està enganyant, home o dona, habitualment entra al nostre despatx indecís i nerviós i en surt més relaxat i tranquil. Sabent que el podem ajudar i que li oferim discreció i privacitat.

Investigar infidelitats matrimonials, comporta que els detectius coneguem una part de  la vida personal del client i del seu cònjuge. Per això, és tant important ser el més respectuosos possibles, amb les explicacions dels nostres clients i amb la informació que ens faciliten; aquella necessària per l’objectiu de la investigació.

El percentatge de resultat positiu en els casos de investigació per possibles infidelitats de parella és força elevat, podríem dir que més d’un 80%. Perquè la majoria de clients que decideixen recórrer als nostres serveis de investigació privada ja tenen bastants indicis o sospites sobre la seva dona o marit.

Indicis més habituals de infidelitat de parella

Cada matrimoni, parella o família és diferent i únic. I les idees, rols, funcions o hàbits, són diferents a cada casa. Però diuen que hi ha una sèrie de indicis o patrons que es repeteixen en la majoria de casos de infidelitats.

Només cal ser observador per adonar-se’n dels següents canvis d’actitud a la parella, que realment el que indiquen és una nova persona especial a la seva vida. Un sòl indici aïllat no pot justificar el dubte però un conjunt d’ells si pot començar a indicar que existeix una tercera persona.

  • Cuida més i pren més atenció a la seva imatge i al seu físic. Potser s’apunta a un gimnàs o fa més esport, es compra més roba, es vesteix i maquilla millor, es perfuma …
  • Reacciona de forma estranya quan rep algunes trucades o whatsapps, es posa nerviós/a, es tanca en una habitació o no deixa el mòbil en cap moment. O rep les comunicacions a deshores.
  • Busca tenir més temps lliure, amb possibles excuses de feina o activitats amb amics, ..
  • La vostra activitat sexual ha baixat.
  • Comença a tenir més interès per activitats que abans no li havien interessat mai. Per exemple, el teatre, la lectura, …
  • No hi ha bona comunicació entre vosaltres, té canvis d’humor, sarcasme, etc…
  • Gasta més diners i no saps en què ni perquè.

Motius de les infidelitats de parella

Els motius de la infidelitat femenina o de la infidelitat en el matrimoni per part de l’home, poden ser molt diversos; emocionals, sexuals, terceres persones, ..

Tot i que opinar agrada molt a tothom, i el tema dóna per fer-ho, els detectius privats no entrem en temes tant personals. La discreció i la privacitat són importants a la nostra professió.

L’ objectiu dels detectius privats en casos de infidelitats

La nostra funció és investigar per conèixer si existeix o no infidelitat, i de quin tipus.

És a dir, si l’investigat fa temps que té una altra relació, si és una o unes infidelitats puntuals o si té un flirteig.

És important que puguis saber en quina situació et trobes per valorar les decisions que prendràs.

A les investigacions de possible adulteri, es treballa amb proves gràfiques, realitzant un seguiment de la parella del client per obtenir el vídeo i les fotografies que demostrin si existeix o no infidelitat de parella.

El detectiu redacta l’informe de la investigació, amb l’explicació cronològica dels fets i les imatges del seguiment que són rellevants pel cas.

Quan acaba la investigació, entreguem aquest informe al nostre client.

Quant costa investigar una infidelitat matrimonial

El pressupost o preu per investigar una infidelitat de parella dependrà de cada cas concret. És per això que a detecta.cat aconsellem sempre una visita personal al nostre despatx de detectius a Barcelona per conèixer en detall el seu cas.

La visita és gratuïta i l’atendrà el nostre detectiu director.

Conegut l’interès legítim de la investigació, el nostre detectiu director necessitarà saber detalls que envolten a l’investigat i als llocs on s’haurà de realitzar el seguiment.

Segons aquests detalls en podrà planificar i pressupostar correctament la investigació privada;  metodologia, durada, nombre d’agents i mitjans a utilitzar.

En tot moment tractem amb la màxima discreció, serietat i sensibilitat tota la informació facilitada.

És important conèixer dades d’hàbits, activitats, horaris i formes de desplaçament de l’investigat així com domicilis, per tal d’acotar al màxim el temps destinat al seguiment, el nombre d’agents privats, …etc. I per poder fer una proposta de pressupost continguda i adequada al cas concret i a les possibilitats del client.

Si s’ accepta la proposta de pressupost, es signa el contracte de la investigació entre client i detectiu, i s’ assigna un número d’expedient al llibre de registre.

Normalment el pressupost de la investigació privada es liquida en dos pagaments; la provisió de fons, abans de iniciar les feines de investigació, i el pagament final, quan el detectiu entrega l’informe.