Saltar al contenido
Detecta.cat | Detectius Privats

Localització de persones amb el nou localitzador Wayo

localitzador de persones Wayo

El nou localitzador gps per la localització de persones, animals i objectes en temps real, més ràpid i exacte que existeix, surt al mercat avui, dia 4 de novembre. Serà com tenir un detectiu privat sempre preparat per realitzar una recerca privada encara que per descomptat sense informe, vídeo o imatges.

És el nou localitzador Wayo, amb resultats gairebé exactes en un segon, enfocat a particulars i a petits i mitjos empresaris.

Es comercialitzarà en dues versions, l’aplicació gratuïta per móbiles i l’aparell gps, tots dos amb la mateixa funció.

La app gratuïta es pot descarregar des d’avui en Google Play per als usuaris de Android, i serà descargable des de AppStore per iPhone a partir de desembre. El gadget localitzador gps es vendrà a un preu molt assequible en tendes especialitzades a partir de gener de 2014.

L’aparell ha estat un projecte de dos anys desenvolupat per programadors espanyols, i que des de setembre està dins del Google Campus de Londres.

Té múltiples aplicacions; a nivell professional és molt útil en operacions de salvament i rescats en muntanya o en la mar, en localització de persones, ancians i nens, …, en furts en tendes o en el control de personal laboral, localització de treballadors i comercials.

A nivell particular la localització de persones s’aplica a localitzar nens o ancians que es perden o despisten, localitzar objectes robats, com automóbiles, motos, mòbils, maletes, etc … o localitzar mascotes extraviades.

És perfecte per a persones majors que viuen soles, perquè és un localitzador amb sensor de moviment i acceleròmetre que detecta les caigudes i avisa automàticament per telèfon als seus familiars. I és especialment útil per a la tranquil·litat dels pares amb fills en edat de sortir de marxa els caps de setmana, perquè permet veure els seus desplaçaments, on van i com i quan tornen a casa Això sona a espionatge!

En vint dies Wayo ja ha aconseguit 116.000 usuaris, i esperen arribar als trenta milions d’usuaris en un any.

Però és la Wayo App qui revolucionarà la població, per la seva fórmula perfecta; és gratuïta, té múltiples usos pràctics i és fàcil descarregar-la en el mòbil.

Si som una mica crítics…, al món de la tecnologia digital, com ja hem comentat en altres ocasions, tot el gratuït té una altra compensació per a l’empresa que ho ha desenvolupat. I en altres ocasions també hem parlat de la controvèrsia de Google amb la privacitat

Sent una aplicació de masses per a la localització de persones principalment, aquesta app gratuïta podria emmagatzemar una gran quantitat d’informació, sobre el que la població fem diàriament fora dels nostres ordinadors, una espècie de The Truman Xou per a múltiples estudis.