Saltar al contenido
Detecta.cat | Detectius Privats

Seguiments i vigilàncies

seguiments i vigilàncies per investigació privada

Els seguiments i vigilàncies són la base de la majoria de investigacions privades. La investigació de carrer d’un detectiu privat, és una de les maneres més útils d’obtenir informació.
Si definim objectivament el concepte dels seguiments i les vigilàncies es podria dir que és la sistemàtica i permanent observació secreta sobre persones, llocs o coses, per resoldre una investigació.

I la diferència entre seguiment i vigilància és que el seguiment és la vigilància mòbil, a peu o en vehicle.

Per poder contractar un servei de seguiments i vigilàncies sobre una persona, ha de quedar demostrada la relació legal entre client i investigat, ja sigui personal o laboral.
És convenient que el client pugui facilitar-nos dades sobre l’investigat que permetin fixar el plantejament del cas, repercutint en efectivitat a l’hora d’investigar i fins i tot també en un estalvi per a la butxaca del client. Dades com;

 • L’ aspecte de l’investigat
 • El domicili i lloc de treball
 • Els seus horaris, rutina i llocs per on es mou.
 • Com es desplaça, i si condueix, el vehicle que porta.

Abans de començar la investigació, i per tal de planificar-la correctament i evitar possibles contratemps, els nostres detectius realitzen un estudi previ de la zona o zones on inicialment sabem es farà el seguiment;

 • Estudi dels accessos que tenen els immobles on es troben el domicili o domicilis de l’investigat. Per conèixer si es poden vigilar des del mateix punt o cal més d’un agent per fer la vigilància. Si hi ha pàrquing i si aquest té accés directe intern, etc..
 • Estudi dels carrers i tipus de zona. Com la circulació, els accessos a autopistes, si és un barri o una urbanització, etc…
 • Estudi dels serveis propers. Com escoles, gasolineres, supermercats, bars, farmàcies, centres mèdics, etc… dels quals pugui fer ús l’investigat.

L’objectiu dels seguiments i les vigilàncies són les proves gràfiques, que permetin esclarir el dubte pel qual el client ha contractat al detectiu privat.

Per això és la base de molts altres serveis, com les baixes fingides, el control de directius, la competència deslleial, les addiccions a drogues, l’ alcoholisme, la ludopatia, tipus de fraus, entre d’ altres.
Obtingudes les proves gràfiques i preses les dades necessàries durant el seguiment, es tanca la investigació lliurant al client un informe complet dels seguiments i les vigilàncies realitzats. Amb tota la informació obtinguda i les imatges de la recerca, en ordre cronològic.
A detecta.cat li oferim un servei de investigació privada de qualitat amb llarga experiència professional;

 • Visita personal a la nostra oficina a Barcelona amb el detectiu director.
 • Planificació i estudi previ del seguiment.
 • Una investigació discreta i rigorosa.
 • Detectius equipats amb la tecnologia i els vehicles adequats a cada cas. Càmeres, càmeres ocultes, gravadores, microcàmeres, cotxe, furgoneta, moto, etc..